Om mig 

thumbnail_IMG_2170Hej och varmt välkommen till min hemsida! Här finner du information om mig, om Profylaxkursen enligt Föda utan rädsla-metoden, gravidyoga och andra yogakurser jag erbjuder.

Jag heter Jeanette Letalick och har arbetat som barnmorska i mer 15 år inom förlossnings- samt mödravård och föreläser regelbundet på barnmorskeprogrammet vid Linköpings Universitet. För närvarande arbetar jag som barnmorska på förlossningen och BB i Norrköping samt som yogalärare på Yogahuset i Linköping. Jag har mer än 300 timmars yogautbildning samt fördjupningkurs inom gravidyoga vilket jag har undervisat i under flera år. Jag håller även andra yogakurser och workshops. Jag har 7,5 högskolepoäng från Sveriges första universitetsutbildning i yogaträning; ”Yogaträning som kompletterande behandling vid olika sjukdomstillstånd” vid Karolinska Institutet i Stockholm. För gravidyoga och annan yoga är du varmt välkommen att anmäla dig på Yogahuset i Linköping.

Nyhet! Jag erbjuder även från December 2019 privata yogalektioner för alla. Mer info kommer, och du kan även kontakta mig om du är intresserad och/eller vill veta mer.