Om mig 

thumbnail_IMG_2170Hej och varmt välkommen till min hemsida! Här finner du information om mig, om Profylaxkursen enligt Föda utan rädsla-metoden, gravidyoga och andra yogakurser jag erbjuder.

Jag heter Jeanette Letalick och har arbetat som barnmorska i mer 15 år inom förlossnings- och BB-vård samt mödravård. Jag föreläser regelbundet på barnmorskeprogrammet vid Linköpings Universitet. Mitt nuvarande arbete är som barnmorska på förlossningen och BB i Norrköping samt som yogalärare på Yogahuset i Linköping där jag bland annat erbjuder gravidyoga.

Jag har alltid varit intresserad av kvinnors hälsa och situation i samhället, samt hur kropp och själ påverkar varandra. Jag har mer än 300 timmars utbildning som yogalärare och har undervisat i gravidyoga under flera år. Jag håller även andra yogakurser och workshops. Jag har även 7,5 högskolepoäng från Sveriges första universitetsutbildning i yogaträning; ”Yogaträning som kompletterande behandling vid olika sjukdomstillstånd” vid Karolinska Institutet i Stockholm. Kolla in yogafliken på den här hemsidan och du är varmt välkommen att anmäla dig på Yogahuset i Linköping.

Nyhet! Jag erbjuder även från December 2019 privata yogalektioner för alla. Mer info kommer, och du kan även kontakta mig om du är intresserad och vill veta mer.