Om mig 

thumbnail_IMG_2170Hej och varmt välkommen till min hemsida! Här finner du information om mig, om Profylaxkursen enligt Föda utan rädsla-metoden, gravidyoga och andra yogakurser jag erbjuder.

Jag heter Jeanette Letalick och har arbetat som barnmorska i mer än 10 år inom förlossnings- och BB-vård samt knappt 3 år inom mödravården.  Jag har också arbetat som lärare på barnmorskeprogrammet vid Linköpings Universitet. Under våren 2019 arbetar som barnmorska på förlossningen / BB i Norrköping.

Jag har alltid varit intresserad av kvinnors hälsa och situation i samhället, samt hur kropp och själ påverkar varandra. Jag har ca 300 timmars utbildning som yogalärare och har undervisat i gravid yoga under flera år. Jag håller även andra yogakurser och workshops. Just nu fördjupar mig hur man kan använda yoga om komplementär metod vid andra sjukdomstillstånd, kursen ges av Karolinska Institutet i Stockholm. Kolla in yogafliken på den här hemsidan och du är varmt välkommen att anmäla dig på Yogahuset i Linköping.